La inceput de drum am privit ideea de colectionar de biciclete ca fiind generatoare de intrebari si curiozitati. La primele modele achizitionate a fost totusi o experienta mai mult legata de pret si locul de provenienta al acestora. Mereu eram intrebat ce fac cu atatea biciclete, intrebare la care nu am reusit sa gasesc un raspuns complet. Cu timpul mi-am dat seama ca exisa un motiv bine definit in mintea mea, acela de implicare in pastrarea originalului si dorinta de a cunoaste istoria pe doua roti a Romaniei. Stiu ca suna academic dar asa s-a pastrat si conturat OldBicycleRo.

      Avand un istoric in spate, un numar considerabil de biciclete si documentatii, a sosit momentul sa ne dezvoltam si sa punem in practica cea mai arzatoare dorinta, aceea de a fi alaturi de generatiile tinere. Cred in puterea exemplului si a grupurilor educationale, in care membri sai nu fac altceva decat sa promoveze bunul simt, moduri de a proteja natura cat si pe el insisi. Cum altfel decat prin prezentari, in care fiecare are ceva de spus despre experienta sa, in cultivarea ideilor si proiectelor pentru o viata dinamica. Daca vrei sa faci parte dintr-un astfel de grup si sa devi voluntar in proiectul acesta, te invit sa ne trimiti un mesaj din zona Contact, cu titlul: vreau sa ma implic, urmand sa primesti detalii.

      In final va reamintesc ca am pregatit o sectiune speciala, una de Projects, in care putem sa depasim limitele unui simplu grup de pasionati de biciclete vechi Romanesti. Cu aceasta postare pun punct prezentarii noului format www.oldbicycle.ro

Andrei, azi 12 martie 2019