Privesc in urma cu drag, cum au trecut 8 ani de cand am avut ideea numita OldBicycleRo, intr-o zi de august 28, o zi ca oricare alta in anul 2010. Evenimentele din ultimul timp, m-au determinat sa continui povestea pentru noile generatii. Sunt un iubitor de frumos si culoare, pe nume S. Andrei, cel care a creat si pus bazele acestui concept, ce in decursul timpului s-a modelat si dezvoltat armonios. Cred ca visele devin realitate iar punerea lor in practica deschid usi si modeleaza inimi.

      Noua imagine www.oldbicycle.ro este azi un obiectiv indeplinit, la care sa aiba acces toti iubitorii de biciclete vechi romanesti dar nu numai. Este accesibil de pe smartphone, tableta si desktop. Trecutul si prezentul au trezit la viata modele de biciclete vechi, expuse pentru a putea fi admirate, dar si publicatii prafuite, aranjate intr-o biblioteca ciclista. Scopul principal este acela de a pune la dispozitia celor interesati, informatii despre istoria si imaginea bicicletei in Romania.

      In sectiunea HOME gasiti informatii si noutati. SHOWROOM este locul in care pot fi admirare bicicletele colectiei, impartite pe sectiuni. LIBRARY este biblioteca proprie de specialitate, ce prezinta documente ce atesta productia de biciclete in Romania. PROJECTS figureaza implicarea si dezvoltarea noastra pe mai multe planuri. EVENTS este sectiunea dedicata evenimentelor organizate de catre noi cat si cele la care participam. ABOUT este locul in care ne cunoasteti parcursul de la infintare pana in prezent. In PRESS ne cunoasteti prin intermediul articolelor publicate. Daca vrei sa ne trimiti un mesaj o poti face direct din CONTACT. TEAM prezinta echipa noastra.

      Va invit sa urmariti cu regularitate website-ul www.oldbicycle.ro  pentru a fi la curent cu noutatile iar pe office@oldbicycle.ro va incurajez sa scrieti. 

Andrei, azi 8 martie 2019