In perioada 27-31 martie 2023 am participat cu proiectul denumit ,,Cu bicicleta din alte timpuri” la Saptamana verde organizata la Liceul Teoretic ,,Dumitru Tautan” Floresti din judetul Cluj. In cadrul acestui eveniment am avut ca obiective: identificarea beneficiilor majore asupra sanatatii pe care le ofera bicicleta, rolul bicicletei ca si mijloc de transport ecologic dar si o scurta prezentare a istoriei bicicletei in lume cat si in Romania. Avand in vedere profilul OldBicycleRo, cel de reconditionare a materialelor vechi, in partea a doua am improvizat un mic atelier in care am desfasurat activitati de reconditionare a unei biciclete vechi, parte a recuzitei.

Ne-am bucurat de interesul pe care elevii l-au aratat pe tot parcusul celor doua ore, rasplatindu-ne cu impresiile lor scrise pe carnetelele primite in dar de la sponsorul nostru SOUDAL ROMANIA, parte a SOUDAL PRO CYCLING TEAM. Elevii au fost surprinsi si de surpriza pregatita de sponsor pe banci respectiv ruleta, caiet, componente de nelipsit in trusa unui mic mester restaurator. La final toti cei prezenti au primit diplome de participare cat si o medalie gandita pentru acest eveniment.

Te invit cititorule sa te implici in viata comunitatii tale pentru a descoperii si de a fii descoperit. Iti las astfel un citat pe care noi l-am urmat: Cel mai bun mod de a te regasii este sa te pierzi in slujba altota – Mahatma Gandhi

Andrei, azi 1 aprilie 2023